Informatiebijeenkomsten-event-reg-header-CI.jpg

Bent u zwaar slechthorend?


Slechthorendheid kan een grote impact hebben op uw dagelijkse leven. Het kan zijn dat u gesprekken en gezelschappen gaat mijden, dat er moeilijkheden ontstaan in uw werk-, studie- of verenigingsleven. Het gehoorverlies kan zodanig ernstig zijn dat zelfs de krachtigste hoorapparaten niet meer volstaan.

Dan is het misschien wel tijd voor een andere oplossing: een cochleair implantaat, afgekort CI. CI is een bewezen hulpmiddel en wordt in Nederland al 30 jaar geïmplanteerd in academische ziekenhuizen. CI is geschikt voor alle leeftijden. Het is belangrijk om hierover de juiste informatie en passend advies te ontvangen.

Wilt u meer weten over CI en over andere mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan? Bent u benieuwd naar ervaringen van CI-gebruikers? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie op dinsdag 24 oktober van 19:00 - 21:00 uur in Utrecht.


Deze bijeenkomst is gericht op de volgende onderwerpen:
  • Ernstig gehoorverlies
  • Wat is een CI en hoe werkt het
  • Ervaringen met CI
  • Andere mogelijkheden bij ernstig gehoorverlies

U wordt verwelkomd door ervaringsdeskundigen die een CI dragen en een expert van Cochlear. De CI-ervaringsdeskundigen vertellen over hoe het is om een CI te dragen, waar u terecht kunt voor onderzoek en advies en wat u kunt verwachten. Verder is er volop ruimte om uw vragen te stellen en ervaringen te delen met andere aanwezigen.

Op locatie zijn ringleiding, schrijftolk, koffie en thee aanwezig. Aan deze voorlichting zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Aanmelding is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. De locatie wordt bekendgemaakt na de aanmelding. Uiteraard mag u iemand meenemen.

Om aan te melden, vul uw gegevens in in het onderstaande formulier. Deze gegevens worden gebruikt om u informatie toe te zenden over de informatiebijeenkomst. Klik vervolgens op "verzenden" om u aan te melden.

Nieuws     Over Cochlear      Contacteer ons

Cochlear Benelux NV, Schaliënhoevedreef 20 i, B-2800 Mechelen, België