Verdiepende informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie in Utrecht

Kom nog meer te weten over cochleaire implantatie

Wilt u meer gedetailleerde informatie over ervaringen met cochleaire implantaten, de keuzemogelijkheden, randapparatuur en technische achtergronden? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een verdiepende informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie.

Verdiepende informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie
Datum: 20 november 2019
Locatie: Utrecht
Tijd: 13u00 - 15u30

U wordt verwelkomd door ervaringsdeskundigen die een CI dragen en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.
De ervaringsdeskundigen vertellen over hun CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven.
Waar kunt u terecht voor onderzoek, wat kunt u verwachten? De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van ons gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Na afloop van de bijeenkomst is er ruim gelegenheid om verder te praten met elkaar en eventueel verdiepende vragen te stellen.

Aanmelding is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. De locatie wordt bekendgemaakt na de aanmelding. Uiteraard mag u iemand meenemen.

Om aan te melden, vul uw gegevens in in het formulier. Deze gegevens worden gebruikt om u informatie toe te zenden over de informatiebijeenkomst. Klik vervolgens op "verzenden" om u aan te melden.

U ontvangt daarna een bevestigingsmail waarin de exacte locatie wordt bekendgemaakt. Als u die niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Hebt u geen bevestigingsmail ontvangen of hebt u andere vragen of opmerkingen?
Kunt u niet deelnemen aan deze bijeenkomst, maar komt u graag een andere keer?

Dan kunt u contact opnemen met Rosanne van Esch, Cochlear Audiologie Specialist:
Telefoonnummer: +31 6 15 96 23 28
E-mail: [email protected].

Aanmelden