Informatiebijeenkomst over CI in Maastricht

Kom meer te weten over cochleaire implantatie en de mogelijkheden van Cochlear!

Bent u op zoek naar mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan?
Wilt u graag meer weten over cochleaire implantatie (CI), het CI-traject, ervaringen, technische werking en mogelijkheden? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een van onze informatiebijeenkomsten!


Informatiebijeenkomst over CI in Maastricht

Datum: 25.10.2023

Tijd: 19:00 - 21:30

Locatie: Amrâth Grand Hotel de l´Empereur - Stationsstraat 2, 6221 BP Maastricht


U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar ervaringen met betrekking tot het CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een cochleair implantaat te leven. De audiologisch specialist zal u meer vertellen over de werking van het gehoor, de werking van cochleair implantaat, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.


Beschikbare (hulp)middelen

Tijdens de fysieke bijeenkomsten is er een schrijftolk aanwezig en kunt u gebruik maken van solo-apparatuur via ringleiding.

Bij onze online bijeenkomsten kunt u gebruik maken van een online schrijftolk.


Aanmelding is noodzakelijk om verzekerd te zijn van deelname aan de bijeenkomst.

Via e-mail ontvangt u de locatiegegevens voor de fysieke bijeenkomst of de benodigde deelnamelink voor de online informatiebijeenkomst.

Om aan te melden, vul uw gegevens in in het formulier. Deze gegevens worden gebruikt om u informatie toe te zenden over de informatiebijeenkomst. Klik vervolgens op "verzenden" om u aan te melden.

U ontvangt daarna een bevestigingsmail waarin de exacte locatie wordt bekendgemaakt. Als u die niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map "ongewenste e-mailberichten".


Hebt u geen bevestigingsmail ontvangen of hebt u andere vragen of opmerkingen?
Kunt u niet deelnemen aan deze bijeenkomst, maar komt u graag een andere keer?

Neem dan contact op met Rosanne van der Pas - van Esch , Cochlear Audiologie Specialist:
Telefoonnummer: +31 6 15 96 23 28
E-mail: [email protected].


Aanmelden