Inloopdag voor Cochlear Baha-gebruikers op 6 november

Leer uw Cochlear Baha-geluidsprocessor en accessoires nóg beter kennen!

Bent u Cochlear Baha-gebruiker en wenst u meer praktische informatie over het huidige aanbod Cochlear-geluidsprocessors (Baha® 5, Baha® 5 Power & Baha® 5 Super Power), de Cochlear draadloze accessoires of connectiviteit?

Wilt u uw geluidsprocessor of randapparatuur, zoals de afstandsbediening of Smart App, nog beter leren gebruiken? Kom dan naar onze inloopdag:

Datum: 06.11.2019
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Cochlear Informatiecentrum, Herculesplein 16, Utrecht
 


Dit is een inloopdag waar de Cochlear specialist u de tijd geeft om persoonlijk en gerichte vragen te stellen met betrekking tot uw geluidsprocessor. Tevens is er een mogelijkheid om eventuele aanpassingen ter plaatse te laten doen.

Hou er rekening mee dat die dag ieder individu een persoonlijke hulpverlening krijgt. Het kan dus zijn dat u even moet wachten vooraleer u aan de beurt bent.

U mag iemand (uw partner of een familielid) meenemen. Deelnemen is gratis maar vooraf registreren is noodzakelijk. Tussen 10:00 en 16:00 kunt u vrij binnenlopen indien u geregistreerd bent. 

Na registratie ontvangt u een e-mail met een bevestiging en de nodige praktische informatie. Als u die niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen of heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Cochlear: [email protected]

Deze inloopdagen zijn enkel toegankelijk voor Cochlear Baha-gebruikers. Bent u Cochlear CI-gebruiker, dan kunt u deelnemen aan onze workshops voor CI-gebruikers.Om organisatorische redenen moet er een minimum aantal inschrijvingen zijn voor de sessie kan doorgaan. Wij behouden ons het recht voor om de sessie te annuleren indien dat minimum aantal niet bereikt is. U ontvangt in dat geval tijdig een bericht.

Registreer nu