Online informatiebijeenkomst over het Cochlear™ Osia®-systeem

Kom meer te weten over hooroplossingen via beengeleiding en de mogelijkheden van het Cochlear Osia-systeem!

Het Osia-systeem is de eerste actieve beengeleidende oplossing van Cochlear, waarbij het vibrerende deel (de transducer) in het interne implantaat zit in plaats van in de externe geluidsprocessor, waardoor het signaal directer door het bot wordt geleid.

Het Osia-systeem werkt met technologieën die zijn geoptimaliseerd om meer vermogen te leveren, vooral bij hoge frequenties, het geluidsgebied dat het belangrijkst is voor het begrijpen van spraak.

Het systeem is bedoeld voor mensen met een geleidingsverlies tot 55 dB SNHL. Men spreekt van een geleidingsverlies wanneer het geluid gehinderd wordt om het slakkenhuis te bereiken. Typische oorzaken van een geleidingsverlies zijn een chronische middenoorontsteking, een afwezige oorschelp of gehoorgang (atresie) of verbening van de gehoorbeentjes (otosclerose). Daarnaast kan het systeem ook een oplossing bieden voor mensen met een enkelzijdige doofheid. Er is voldoende vermogen om een reeks gehoorverliesniveaus aan te pakken en het biedt capaciteit als uw gehoorverlies na verloop van tijd verergert.

Het maakt gebruik van een speciale Piezo Power™-transducer die uitzet en samentrekt om krachtige trillingen te creëren.

Piëzo-elektriciteit wordt al jaren gebruikt in veel producten zoals microfoons, hoogwaardige luidsprekers en medische apparatuur, maar dit is de eerste keer dat het is gebruikt voor dit type toepassing.

Wilt u graag meer weten over hooroplossingen via beengeleiding en in het bijzonder de mogelijheden van het Cochlear Osia-systeem? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een van onze informatiebijeenkomsten!


Online informatiebijeenkomst over het Cochlear™ Osia®-systeem

Datum: 26.09.2023

Tijd: 19:00 - 21:00

Locatie: OnlineU wordt verwelkomd door de audiolische specialisten van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

Zij zullen u meer vertellen over de werking van het gehoor, de werking van het Osia-implantaat en op welke manier het systeem anders is dan een klassiek beengeleidingssysteem.


Aanmelding is noodzakelijk om verzekerd te zijn van deelname aan de bijeenkomst.

Via e-mail ontvangt u de benodigde deelnamelink voor de online informatiebijeenkomst.

Om aan te melden, vul uw gegevens in in het formulier. Deze gegevens worden gebruikt om u informatie toe te zenden over de informatiebijeenkomst. Klik vervolgens op "verzenden" om u aan te melden.

U ontvangt na enkele ogenblikken een bevestigingsmail. Als u die niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map "ongewenste e-mailberichten".

Hebt u geen bevestigingsmail ontvangen of hebt u andere vragen of opmerkingen? Kunt u niet deelnemen aan deze bijeenkomst, maar wenst u toch graag extra informatie over het Osia-systeem?

Neem dan contact op met Rosanne van der Pas - van Esch , Cochlear Audiologie Specialist:
Telefoonnummer: +31 6 15 96 23 28
E-mail: [email protected].

Aanmelden