Workshop voor Nucleus® 7-gebruikers op 25 april

Leer uw Cochlear CI-geluidsprocessor en accessoires nóg beter kennen!

Bent u Cochlear Nucleus® 7-gebruiker en wenst u meer praktische informatie over het huidige aanbod Cochlear-geluidsprocessors, de Cochlear draadloze accessoires of connectiviteit?

Wilt u uw geluidsprocessor of randapparatuur, zoals de afstandsbediening of Smart app, nog beter leren gebruiken? Kom dan naar onze workshop:

Workshop voor Cochlear Nucleus 7-gebruikers
Datum: 25.04.2019
Tijd: 14:30 - 17:00
Locatie: Greenhouse, Campus Mechelen-Noord, Schaliënhoevedreef 20, 2800 Mechelen


Cochlear informeert u over de nieuwste en bestaande technologieën en hooroplossingen. Er is tevens ruimte voor persoonlijke vragen.

Let op: u kunt alleen deelnemen als u een Nucleus 7-gebruiker bent. Voor Nucleus 6 en Kanso bestaan er andere workshops.

Onze workshops zijn inhoudelijk niet geschikt voor kinderen met een CI.

U mag iemand (uw partner of een familielid) meenemen. Deelnemen is gratis maar vooraf registreren is noodzakelijk. Het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Schrijf u dus snel in.

Na registratie ontvangt u een e-mail met een bevestiging en de nodige praktische informatie. Als u die niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen of heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Cochlear: marketing.bnl@cochlear.com.


Om organisatorische redenen moet er een minimum aantal inschrijvingen zijn voor de sessie kan doorgaan. Wij behouden ons het recht voor om de sessie te annuleren indien dat minimumaantal niet bereikt is. U ontvangt in dat geval tijdig een bericht.

Registreer nu