Workshop voor Cochlear CI-gebruikers
Leer uw Cochlear CI-geluidsprocessor en accessoires nóg beter kennen!

Bent u Cochlear CI-gebruiker en wenst u meer praktische informatie over het huidige aanbod Cochlear-geluidsprocessors (Nucleus® 7, Kanso™, Nucleus® 6), de Cochlear draadloze accessoires of connectiviteit?

Wilt u uw geluidsprocessor of randapparatuur, zoals de afstandsbediening of Smart App, nog beter leren gebruiken?

Kom dan naar de workshop voor Cochlear CI-gebruikers op vrijdag 22 juni van 19:00 tot 21:30 (avondsessie) in het Cochlear Informatiecentrum in Utrecht.

Cochlear informeert u over de nieuwste en bestaande technologieën en hooroplossingen. Er is tevens ruimte voor persoonlijke vragen.

Let op: u kunt alleen deelnemen als u een CI van het merk Cochlear heeft (Nucleus® 7, Kanso™, Nucleus® 6, Nucleus® 5). Deze workshops zijn inhoudelijk niet geschikt voor kinderen met een CI.

U mag iemand (uw partner of een familielid) meenemen. Deelnemen is gratis maar vooraf registreren is noodzakelijk. Het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Schrijf u dus snel in.

Na registratie ontvangt u een e-mail met een bevestiging en de nodige praktische informatie. Als u die niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen of heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Cochlear: [email protected].

Om organisatorische redenen moet er een minimum aantal inschrijvingen zijn voor de sessie kunnen doorgaan. Wij behouden ons het recht voor om de sessie te annuleren indien dat minimum aantal niet bereikt is. U ontvangt in dat geval tijdig een bericht.

Registreer nu